Eerste gezinnen hebben zich aangemeld

5 jaren ago  •  By  •  0 Comments

Dankzij de donatie van de Rotaryclubs uit Groningen en de persoonlijke donaties die we hebben mogen ontvangen, kunnen we nu daadwerkelijk aan de slag. Daarom riepen we gezinnen op contact met ons op te nemen als ze graag een uitstapje zouden willen maken, maar daar geen financiƫle ruimte voor hebben.

We ontvingen prachtige en ontroerende reacties in onze mailbox. En daar zijn we erg blij mee. Het is goed om te zien dat mensen ons weten te vinden, maar ook dat ze ons daadwerkelijk benaderen. Durven te vragen is lastig, maar belangrijk.

Dus nu zijn we druk bezig met het regelen van de uitstapjes. Het kost ons even wat opstarttijd, omdat we heel graag de gevraagde uitstapjes ook betrekken. We vragen pro-actief of ze willen bijdragen aan het uitstapje. Dat is geen verplichting, de gezinnen gaan sowieso, maar het helpt ons om zoveel mogelijk gezinnen helpen.

To be continued, dus!

Submit a Comment