Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Een jongetje dat blij door een sproeier heen rent.

Doneren

Als stichting zijn we afhankelijk van donaties. Dit kan in de vorm van geld overmaken, maar ook door in natura te doneren.

We werken graag samen met organisaties die in en om Groningen leuke uitjes aanbieden en het, samen met ons, toegankelijk wil maken voor een groep die het financieel lastig heeft. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een vrolijk kindje met een wit hemd onder de verfvlekken. Buiten.

Veelgestelde vragen

Ja. Onze stichting heeft een ANBI-status. Dat is gunstig als je gaat doneren, want dit betekent dat je je donatie kunt opvoeren bij de belastingdienst.

Lees hier meer over onze ANBI-status.

Alle kleine beetjes zijn welkom. Er is geen minimaal donatiebedrag.

Je kunt ons helpen door het doneren van uitjes. Bijvoorbeeld entreetickets voor een pretpark, evenementen of andere leuke activiteiten. Soms hebben we ook een vervoersmiddel nodig zoals een busje voor meerdere personen. Heb je een ander idee? Neem dan gerust even contact op.

N.B. Je kunt aan ons in principe geen spullen doneren. Daar zijn andere stichtingen veel beter op ingericht. Zie ook ook de FAQ die tips geeft over waar je w├ęl terecht kan.

Wij gebruiken de donaties om gezinnen uit de provincie Groningen een uitje aan te kunnen bieden. Zij krijgen dan entreetickets, reiskostenvergoeding en eten & drinken tijdens het dagje uit. Helemaal compleet, dus. Soms organiseren we extra acties, zoals kaartjes voor De Papiermolen, een Sinterklaasactie of tickets voor een leuk evenement.

Een heel klein gedeelte van onze donaties gaan naar kosten die we nodig hebben om de stichting te kunnen beheren. Denk aan het hosten van de website en e-mail, accountantskosten voor de jaarrekeningen en advies en andere onkosten. We kijken dan wel altijd hoe dat zo kosteneffici├źnt als mogelijk kan en worden gelukkig ook regelmatig gesponsord.

Het bestuur werkt onbezoldigd, we ontvangen dus geen vergoeding voor onze werkzaamheden en werken alleen met vrijwilligers.

Onze ANBI-status geeft garantie dat het overgrote deel van de donaties rechtstreeks bij de gezinnen terechtkomt.