Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Yvanka, Geja en Minke. Lachend buiten voor een open deur naar binnen.

Over ons

Stichting Lutje Geluk is in het leven geroepen ter ere van het vijfjarig bestaan van het online platform MoedersinGroningen.nl in mei 2018. Dit platform inspireert en informeert ouders in de stad en provincie Groningen en wordt veel gebruikt om ideeën op te doen voor leuke uitjes in de buurt.

Maar: niet alle uitjes zijn voor iedereen haalbaar, terwijl het zo belangrijk is af en toe iets leuks te doen als gezin. Daarom werd het jubileum gevierd met een cadeau aan Groningen: een stichting die deze uitjes bereikbaar maakt voor gezinnen in een lastige financiële situatie.

Een vrolijk kindje met een wit hemd onder de verfvlekken. Buiten.

Bestuur

Minke Haveman - Voorzitter Stichting Lutje Geluk.
Voorzitter

Minke Haveman

Minke woont met haar twee kinderen in de stad Groningen en werkt als schrijver & communicatiespecialist. In 2018 bedacht zij Stichting Lutje Geluk.

“Ik vind het een voorrecht dat ik de vrijheid heb om te kiezen om leuke activiteiten te doen met mijn kinderen, zonder dat ik me druk hoef te maken over de financiën. Dat gun ik alle gezinnen. Even een leuk dagje uit, even zonder kopzorgen, alleen maar plezier en nieuwe herinneringen maken. Daarom zet ik me heel graag in voor Stichting Lutje Geluk.”

Geja Hagedoorn - Secretaris Stichting Lutje Geluk.
Secretaris

Geja Hagedoorn

Geja heeft twee kinderen en woont in Groningen. Zij is secretaris bij Stichting Lutje Geluk en werkt in het Ommeland.

"Elk gezin verdient een onbezorgd dagje uit: Het leuk hebben met elkaar. Ook iets tofs hebben om te vertellen als je op school komt. Een minder gevulde portemonnee moet niet een reden zijn om dit niet te kunnen ervaren. En misschien nog wel belangrijker: je hoeft je zeker niet aan ons te verantwoorden om dit te kunnen ervaren."

Yvanka Hullegie - Penningmeester Stichting Lutje Geluk.
Penningmeester

Yvanka Hullegie-Vletter

“Yvanka is moeder van drie belhamels en werkt als jurist. Bij Stichting Lutje Geluk is zij penningmeester. 

“Ik wil graag die mensen die tussen het spreekwoordelijke ‘wal en schip’ vallen helpen. Gezinnen met (kleine)  kinderen, die door welke omstandigheden dan ook er moeilijk op uit kunnen. Maar dan wel met de  vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen doen. Zonder label, zonder stigma.”

Sponsoren

Zonder donaties en sponsoren zijn we nergens. Bedankt! Wil je ook sponsor worden of doneren? Neem contact met ons op.

Voys Logo. Logo Studio 1902.