Over ons

Stichting Lutje Geluk is in het leven geroepen ter ere van het vijfjarig bestaan van het online platform MoedersinGroningen.nl in mei 2018. Dit platform inspireert en informeert ouders in de stad en provincie Groningen en wordt veel gebruikt om ideeën op te doen voor leuke uitjes in de buurt. Maar: niet alle uitjes zijn voor iedereen haalbaar, terwijl het zo belangrijk is af en toe iets leuks te doen als gezin. Daarom werd het jubileum gevierd met een cadeau aan Groningen: een stichting die deze uitjes bereikbaar maakt voor gezinnen in een lastige financiële situatie.

Het bestuur

Minke Haveman – Voorzitter

“Ik ben moeder van twee kinderen en woon en werk in de stad Groningen. Vijf jaar geleden begon ik MoedersinGroningen.nl omdat ik vond dat een goed overzicht van uitjes in Groningen ontbrak en ik merkte dat leuke dingen doen met de kids veel energie geeft. Heel bewust delen we op de website ook altijd gratis uitjes, want plezier maken hoeft geen geld te kosten. Toch is het een voorrecht dat ik de vrijheid heb om te kiezen voor leuke activiteiten, zonder dat ik me druk hoef te maken over de financiën. Ik gun alle gezinnen een leuk dagje uit, even zonder kopzorgen, alleen maar plezier en nieuwe herinneringen maken. Daarom zet ik me heel graag in voor Stichting Lutje Geluk.”

Geja Hagedoorn – secretaris

Yvanka Hullegie-Vletter – Penningmeester

“Yvanka, moeder van drie belhamels. Ik wil graag die mensen die tussen het spreekwoordelijke ‘wal en schip’ vallen helpen. Gezinnen met (kleine)  kinderen, die door welke omstandigheden dan ook er moeilijk op uit kunnen. Maar dan wel met de  vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen doen. Zonder label, zonder stigma. 

We hebben met de stichting grootse ambities, maar weten ook dat we eerst klein moeten beginnen.”

 

Beleidsplan & jaarrekeningen

Bekijk ons beleidsplan 2022.

Bekijk onze jaarrekening 2021.